Forum
İş İlanı

1uc44sKullanıcı·12.06.2026 01:06

Full-Stack Web Geliştirme

6 görüntülenme 1 beğeni 1 cevap
🚀 Neler Sunuyorum?

Full-Stack Web Uygulamaları: Front-end’den back-end’e kadar projenizin tüm teknik süreçlerini uçtan uca yönetiyorum.
Dinamik Yönetim Paneli: Ürünlerinizi, fiyatlarınızı, görsellerinizi ve içeriklerinizi kimseye ihtiyaç duymadan, saniyeler içinde güncelleyebileceğiniz size özel bir panel hazırlıyorum. (Örn: QR Menü, Stok Takibi vb.)
Uygulama Hızında Deneyim: React ve Vite teknolojilerini kullanarak, sayfa geçişlerinde bekleme yapmayan, akıcı ve modern bir kullanıcı deneyimi sunuyorum.
Mobil Uyumluluk (Responsive): Web siteniz telefon, tablet ve masaüstü tüm cihazlarda kusursuz görünür.
Güvenli ve Güçlü Veritabanı: PostgreSQL ve Prisma kullanarak verilerinizin güvenli bir şekilde depolanmasını ve işlenmesini sağlıyorum.
Sosyal Medya ve İletişim Entegrasyonu: WhatsApp hızlı iletişim butonları, Google Haritalar konumu ve sosyal medya hesaplarınızın tam entegrasyonu.

🛠️ Kullandığım Teknolojiler:
-Frontend: React, Vite, Tailwind CSS, ShadcnUI
-Backend: Node.js, Express.js
-Veritabanı: PostgreSQL, MongoDB
-Altyapı: API Entegrasyonları, Modern UI/UX Tasarımı

🌟 Neden Benimle Çalışmalısınız?
-Temiz Kod (Clean Code): Projenizi gelecekte geliştirilmeye açık, standartlara uygun bir altyapıyla teslim ederim.
-Hızlı Teslimat: Belirlenen takvime sadık kalarak, işinizi en kısa sürede yayına alırım.
-Sürekli İletişim: Proje süresince sizi her aşamadan haberdar eder, sorularınıza hızlı dönüş yaparım.
-Satış Sonrası Destek: Teslimat sonrası sistemin kullanımıyla ilgili her türlü desteği sağlarım.

🛠️ Sistemin Öne Çıkan Özellikleri:
-Yüksek Hız: Modern teknolojiler (Vite & React) sayesinde QR kod okutulduğu anda menü beklemeden açılır.
-Mobil Uyumlu (Responsive): Tüm telefon ve tabletlerde kusursuz, uygulama gibi akıcı görünüm.
-Sosyal Medya & İletişim: Tek tıkla WhatsApp hattınıza yönlendirme, Instagram butonu ve Google Haritalar konum entegrasyonu.

📌 Neden Bu İlanı Almalısınız?
-Anahtar Teslim: Kurulum ve teslimat süreçlerinde tam destek sağlıyorum.
-Temiz Kod: İleride geliştirilmeye açık, kasmayan ve donmayan profesyonel yazılım.
-Hızlı Teslimat: Projenizi en kısa sürede yayına alıp QR kodunuzu teslim ediyorum.
-Özellikle QR Menü Sistemleri platformları ve kurumsal web projeleri konusunda uzmanım. İşletmenizin dijital dönüşümünü profesyonel ellere bırakın.

Not: Her projenin kapsamı farklıdır. Size en uygun çözümü sunabilmem ve net bir fiyatlandırma yapabilmemiz için lütfen sipariş vermeden önce mesaj yoluyla iletişime geçiniz. İhtiyaçlarınıza göre ek özellikler (sipariş sistemi, çoklu dil desteği vb.) eklenebilir. Detayları konuşmak ve size özel fiyatlandırma için lütfen mesaj atınız.

Hayalinizdeki projeyi birlikte hayata geçirelim!

Cevaplar

1 yanıt
turkishdevelopersSistem 12.06.2026 01:06
Forumda konu açtığın için teşekkürler. Topluluktan en iyi desteği alabilmen için başlığı ve detayları güncel tutabilirsin.
0 beğeni